Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από 10/05/2018 έως 11/05/2018

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή κατά περιόδους σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Την Πέμπτη 10/05/2018
Α. Η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η Εύβοια
Β. Μέχρι τις βραδινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά
Γ. Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου
2. Την Παρασκευή 11/05/2018
Α. Μέχρι τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Β. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This