Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης Καλλιμασιάς 21/12/2014

Σε μια διαφορετική δράση συναντήθηκαν Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα οι εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης Καλλιμασιάς "Κώστας Περρίκος". 
Δεν επρόκειτο για ένα από τα πολλά συμβάντα στα οποία έχει προστρέξει η ομάδα, ούτε για τις πολλές ώρες πυροφύλαξης, που προσφέρουν ανιδιοτελώς τα μέλη της, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, αλλά για μια απογευματινή εκδήλωση-τσάι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κοινωφελούς έργου του συλλόγου.  
Η εκδήλωση έγινε στην ενοριακή αίθουσα της Καλλιμασιάς, η οποία για δύο και πλέον ώρες φιλοξένησε μια επιτυχημένη από κάθε πλευρά εκδήλωση. Οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν, η προσέλευση υπήρξε μεγάλη, και η όλη οργάνωση και εξυπηρέτηση της εκδήλωσης υπήρξε σε όλα ικανοποιητική. Ο πρόεδρος της Εθελοντικής Μιχάλης Χαζάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όσους συνέδραμαν και συνδράμουν την ομάδα και ευχήθηκε για τις επερχόμενες γιορτές.
Στόχος της Εθελοντικής είναι η αγορά ενός βυτιοφόρου οχήματος για να χρησιμεύσει για τον επί τόπου ανεφοδιασμό με νερό του πυροσβεστικού οχήματός της, Κ-1, όταν επιχειρεί σε διάφορα συμβάντα.

Αναρτήθηκε από π. Γεώργιος Κωνσταντίνου

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This