Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού 07/10/2017

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Σάββατο 07/10/2017 από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:
Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν:
1. Την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.
2. Πρόσκαιρα τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια. 
Β. Την ενίσχυση των ανέμων που η ένταση τους θα φθάσει τοπικά τα 7 και πιθανώς τα 8 μποφόρ.
Γ. Τη σημαντική (6-8 βαθμούς) πτώση της θερμοκρασίας.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This